pic1Een kooksessie is een uitstekende gelegenheid om in zeer ontspannen sfeer de relatie te versterken. Een bewezen formule, ook voor een bedrijfsuitje, afdelingsfeest, jubileum, clubbijeenkomst of privé-festiviteit. Zo’n culinaire in “doe-sfeer”, geeft alle ruimte voor het verstevigen van contacten.

 

Een kooksessie is een combinatie tussen een fijne avond uit, een kookworkshop en een uitstekende maaltijd altijd in mediterrane sfeer. Per avond wordt samen, onder professionele begeleiding van onze koks, een viergangen diner bereid. Èn met volle teugen genoten.Het diner wordt omlijst door een aperitief, amuse, mooie wijnen en koffie met digestief. Wisselende kookthema’s vinden steeds hun inspiratie in zonnige sferen, zoals de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken. Maar ook asperges, mosselen en wild, steeds met een vleugje mediterranée, kunnen de basis vormen voor een geweldige avond. Achteraf gelooft u niet dat u het zelf kookte.pic2

 

 

De doelstelling van onze koks is om u op restaurant niveau te laten koken, u te leren uw gerechten mooi te presenteren en u nieuwe kookinspiratie te geven. Maar wel zodanig dat de gerechten makkelijk thuis kunt namaken. Hiervoor krijgt u uiteraard de duidelijk uitgewerkte receptuur mee.

 

En u vraagt zich misschien af of u ervaren moet zijn voor deelname. Dat is niet zo. Ieder die plezier aan koken beleeft kan deelnemen terwijl er ook voor de ervaren kookliefhebber/liefhebster nog veel te leren valt.

Maar omdat u tenslotte een heerlijke avond uit bent zorgen wij voor de nodige voorbereiding en, niet onbelangrijk, voor de afwas. Het enige dat u mee hoeft te nemen is een goed humeur, wij zorgen voor de rest.

pic3

 

Het Barbecue Kook Atelier heeft een aantal typen kooksessies ontwikkeld. Kooksessies voor individuele inschrijvingen, particuliere groepen (10 t/m 14 personen), voor zakelijke groepen (10 t/m 14 personen).

De kooksessie worden elke woensdagavond gegeven. In principe is de ontvangst rond 19.00 uur en eindigt de avond over het algemeen tussen 23.00 uur en 23.30 uur.

 

 

 

 

Schrijf tijdig in, de plaatsen zijn beperkt.
Inschrijven kan telefonisch op het nummer 011/640747 of 011/643538